Of kennismaken met onze school?

Voor (nieuwe) ouders

Bent u op zoek naar een goede school voor uw kind? Maak kennis met School JUUL!

Bent u nieuwsgierig geworden naar School JUUL? Wij ontvangen u graag voor een kennismakinggesprek. Uiteraard is er ruimte voor een rondleiding, zodat u zelf de sfeer kunt ervaren in onze school. Maak vrijblijvend een afspraak met de directeur van School JUUL. Neem contact op via het aanmeldingsformulier of bel of mail ons.

Wees welkom

School JUUL is een laagdrempelige en gastvrije school. In groep 1-2 beginnen we elke dag met een open inloop. Daarbij zijn ouders welkom om even mee te komen in de unit. Het kind toont zijn werk of speelt met de ouder een spel. Tussen school en thuis wordt zo een geleidelijke overgang gecreëerd. In groep 3-4 is deze open inloop elke maandag en vrijdag.

Samenwerking

Ouders kennen hun kind het beste. Het is hun meest kostbare bezit. Op School JUUL worden ouders actief betrokken bij de ontwikkeling van hun kind. Drie maal per jaar gaan wij in gesprek met ouders én hun kind. Samen bekijken we het welbevinden, het ontwikkelingsproces en het reflectieproces van het kind.

Actieve ouders

Ouders zijn actief binnen onze school. Ze helpen o.a. mee met de talentweken, versieren de school met de feestdagen en lezen met de kinderen. Graag maken wij gebruik van de talenten van ouders. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een thema op school of elders. Zo leren wij van én met elkaar.